13. november 2006

UNLOCK MOBILTELEFONEN

Linket til at Unlocke finder du under Links på Den Lille Vanvittige.

Det er helt legalt at fjerne og få fjernet simlåsen på din mobiltelefon, og skifte tilbage til din foretrukne operatør. Det slog Telestyrelsen fast allerede i 2005. Du skal blot stadig betale abonnement i den periode, du har bundet dig til hos dit teleselskab. (Typisk et halvt år). Det er prisen man betaler, for at få en billig mobiltelefon. Men du har ikke bundet dig til at føre dine samtaler hos dem! Derfor er det ganske lovligt at fjerne denne lås.

Oplåsningen foregår ved, at man indtaster telefonens serienummer, eller IMEI, på websiden, hvorefter de nødvendige koder til oplåsning af telefonen genereres og mailes til dig straks efter betaling (Kr. 45- til 100,- alt efter model) og kan så tastes ind på telefonens numeriske tastatur.

Jeg har naturligvis prøvet dette, ligesom alle andre links på den Vanvittiges "Gode Links"-side. Det er ganske problemfrit og tog under 5 min. Skulle DU løbe ind i problemer er det et dansk firma, med adresse og tlf.numre, ja sågar kørevejledning dertil. Og de yder garanti.
Klik evt. på billedet for mere info

Ingen kommentarer: