8. april 2008

ARBEJDSLØS

Jeg plejer ikke at være politisk på denne side. Men når stupiditeterne står i kø, kan jeg ikke nære mig. Idioti der tvinger folk og belaster erhverslivet unødigt bør ikke gå upåagtet hen. Det er derfor nødvendigt for mig at anbefale en ny danske hjemmeside, med et lille gratis-program som ordner dine ugentlige tvangsansøgninger automatisk.

Siden og programmet hedder Check Jobnet og gør følgende for dig. Den bekræfter din aktive jobsøgning en gang om ugen, uanset om du er hjemme. Det søger 4 job for dig ugenligt. Og sender dig bekræftelse. Sikre at dit CV er opdateret. Klare dine ugentlige tvangsbesøg på den ugentlige tvangsjobsøgning.Alt det giver dig mulighed for at kæle for de relevante ansøgninger, som for dig er interessante og matcher dine kvalifikationer.

Klik på billedet og læs meget mere. Det vil spare dig tid til det vigtige. Når den Lille Vanvittige Hjort Frederiksen stopper sit tåbelige tiltag, fjernes dette indlæg. God fornøjelse med programmet.

Inger Støjberg har overtaget posten som beskæftigelsesminister, og fortsætter med at genere erhverslivet og vise mistillid til arbejdsløse.

2 kommentarer:

Jakob sagde ...

Det er jo genialt. Tak!

Den Lille Vanvittige sagde ...

Rart at høre det kan anvendes.