18. januar 2007

ENGANGSMAIL



Rigtig mange steder skal du registrere din mail-adresse på internettet, hvis du vil have fuld fornøjelse af sidernes funktion. løsningen ligger lige for, nemlig engangs-mailadresser.
Mange af de sider du registrere dig på, benytter sig af muligheden for at sælge din adresse til tredjemand, eller på andre måder sørge for at du drukner i spammails.

Men nu har to norske php-ingeniører udviklet Spamavert, som er en tjeneste, der kan stoppe problemet så du fremover roligt kan lade dig registrere.

Engangs-mail Selskabet tilbyder nemlig en engangs-mailadresse - gratis - som du kan bruge til at registrere dig med, på netsider som du ikke kender så godt.

I dag bruger mange en Gmail- eller Hotmail-konto til netop dette. Men ifølge Francis Rath, der er en af de to udviklere, er Spamavert en bedre løsning.- Den store fordel er at du ikke behøver registrere dig hos os, og at du kan vælge en ny adresse hver gang.

Det er meget simpelt.Hvis du skal registrere dig på en netside, vælger du selv navnet på den mailadresse, du vil bruge, men den skal slutte på enten spamavert.no eller spamavert.com.

Herefter kan du åbne Spamaverts netside og indtaste den adresse ind, som du valgte, og læse alle de beskeder som er sendt til adressen indenfor de sidste syv dage.

Enkelt ikke sandt? Og gratis.

Ingen kommentarer: